Ние сме изключителен представител за България на ALUMAST S.A. - Полша. ALUMAST S.A. е един от най-големите производители на пилони в Европа. Фирмата е утвърден доставчик за пилони и пилонни системи на водещи европейски търговски вериги, автомобилни производители и много други. Пилоните на ALUMAST S.A. се продават успешно в цяла Европа.

 

    Предлаганите от нас пилони за знамена са изработени от материали с най-високо качество и са с гарантирано най-добрите цени на българския пазар. Те са един напълно завършен архитектурен елемент, съчетаващ в себе си естетика, модерен дизайн и лесно обслужване. Те изглеждат еднакво добре пред всякакъв вид сгради и обекти. Изработени са от алуминиеви сплави или фибростъкло и се отличават с висока устойчивост на атмосферни влияния, силни ветрове, практически не се нуждаят от поддръжка.

 

    АЛУМИНИЕВИТЕ ПИЛОНИ ПРИТЕЖАВАТ СЕРТИФИКАТ ЗА МОНТАЖ НА БЕНЗИНОСТАНЦИИ И ДРУГИ ПОЖАРООПАСНИ ОБЕКТИ И НЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНО МОНТИРАНЕ НА МЪЛНИЕЗАЩИТНИ СЪОРАЖЕНИЯ.

 

    Поддържаме постоянна складова наличност на повечето от моделите пилони с височини: 6, 8, 10 и 12 метра, изработени от алуминий или фибростъкло.
Предлагаме и гама пилони с височини от 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 и 22 метра.
Ако имате въпроси относно типа пилон, необходим за вас, или за цени, не се колебайте да се свържете с нас.