plakat 01 ERDF-OPIIK banner


От 29.09.2020 г. "Флагман" ООД стартира изпълнението на договор за безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.073-23588-C01.

Проектът: „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“ се финансира по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, приоритетна ос „Предприемачество и капацитет за растеж на МСП“, процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Общата стойност на проекта е 10 00.00 лева, като размерът на безвъзмездната финансова помощ е 100%. от които 8 500.00 лв. европейско и 1 500.00 лв. национално съфинансиране.

Целта на проекта е ссигуряване на оперативен капитал за предприятиято за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.


 

ПРОМОЦИЯ (ИЗТЕКЛА)

 PROMO-Wind-X-BlockFlag-20.03.2019

*отстъпка -15% от крайна клиентска цена, за периода от 20.03 до 05.04.2019 г., за печат на знамена и пилони Wind X и BlockFlag 


ПРОМОЦИЯ (ИЗТЕКЛА)

 Promo ECO Flagman

*За всеки закупен пилон - подарък БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ФЛАГ. За всеки закупени три пилона - отстъпка от 20% за трите знамена към тях. За периода от 01.02 до 15.03.2019 г. 


 

ПРОМОЦИЯ (ИЗТЕКЛА)

 NEW PROMO FLAGMAN-01A

*отстъпка  -20% от крайно клиентска цена, за периода от 07.01 до 15.02.2019 г., за печат на Wind-X знаме и пилон 


 

 ЗА ХОРАТА, КОИТО СПАСЯВАТ ХОРА.


На 20.12.2013, чрез една благородна кауза, FLAGMAN® дариха на Български Червен Кръст 33 бр. знамена, пилони и свредели за сняг, на стойност 5600 лв.
Целта на кампанията е да бъдат обозначени всички пунктове на Планинската Спасителна Служба в планините ни. Вече забелязването на тези пунктове ще бъде по-лесно и по-бързо, благодарение на ярко червените флагове, открояващи се на белия сняг.
Надяваме се работата на ПСС да продължи да бъде все така навременна, а пък FLAGMAN® да е винаги до тях!

 


 

texvision top new

Системата TexVisionTM е разработена, патентована и се произвежда изцяло в България. Всички компоненти на системата TexVisionTM отговарят напълно на европейските стандарти. TexVisionTM е запазена търговска марка на FLAGMAN®.

Системата TexVisionTM включва няколко вида висококачествени алуминиеви профила, които образуват рамки с различни размери. Сглобяват се лесно и са подходящи за направата на различни конфигурации.

Изображенията се отпечатват, като върху плата се пришива силиконова лента, която се вкарва в каналите на алуминия. Така платът се изпъва идеално и не остават гънки.

Системата TexVisionTM е подходяща за вътрешни декорации, събития, щандове, търговско обзавеждане, екрани, обемни фигури, тотеми, висящи и окачени тавани.

Тънки са и са много леки.  Доставят се на части или на модули. По този начин се спестяват транспортни разходи и се избягват повреди. Лесен монтаж и смяна на бaнери, дори и за хора без опит, което спестява разходи за поставяне. Подходящи са за многократна употреба.

Системата предлага различни ползи и ценови преимущества:

Намален транспорт и логистични такси до 80%. При големи формати, плата се сгъва или навива на ролка, а рамката се изпраща разглобена.

Простота на сглобяване. Намалява инсталационните разходи с до 90%. Монтажът на рамките става БЕЗ помощта на специални инструменти и е много бърз. В комплекта се доставят и необходимите инструменти.

Лесна смяна на текстилните банери със силиконова лента. БЕЗ нужда от квалифициран персонал.  Това прави TexVisionTM идеална за редовни мотивни промени.

• Цялата система е изработена от съвременни екологично чисти материали, 100% рециклируеми. Отпечатаните текстилни банери не съдържат PVC , не миришат и са лесни за подмяна, не се мачкат.

Лесна подръжка. Специално подбраните текстили, които използваме не задържат петна, не оставят следи от пръсти и не поемат миризми. Могат да се перат, подлежат на химическо чистене, не оставят гънки.

• Всички използвани платове отговарят на стандартите за пожарна безопасностот клас B1.